Domů / Novinky / 2014 Alfa Romeo 4C
2014 Alfa Romeo 4C

2014 Alfa Romeo 4C

V roce 2011, se Alfa Romeo představila s novým sportovním vozem, který nesl název 4C. Po prvním nahlédnutí do celého konceptu vše vypadalo jako z budoucnosti, což bylo jasným náznakem toho, že se nikdy do výroby nedostane. Alfa Romeo nás však překvapila a rozhodla se poslat celý vůz do výroby.

Nová Alfa Romeo 4C se představí v šesti různých barevných odstínech a to v černé, bílé, červené, šedé, krémové a v červené metalíze.  Elegantně zaoblené tvary pomáhají Alfě Romeo 4C k udržení kvalitních jízdních vlastností, nehledě na to jak skvěle celé auto vypadá. Kromě elegantních linií karoserie Alfy, si všimnete i zadních světel, které vás oslní v celé své kráse. Vše pak podtrhnou výfukové koncovky, které poskytují dostatečný komfort pro vydechnutí motoru.

2014 Alfa Romeo 4CCelé tělo je vyrobeno z uhlíkových vláken, díky čemu šla hmotnost vozu na absolutní minimum. Můžeme tedy očekávat skvělé jízdní rychlosti a maximální výkon.

V interiéru se Alfa Romeo rozhodla rozšířit pole působení uhlíkových vláken a především v přední části vozu se vše naplno projeví. Alfa opět vše sází na moderní technologii a nízkou hmotnost. Díky precizní italské práci se kabina stane rájem pro řidiče. Vše je přizpůsobeno řidiči. Ovládací prvky jsou po ruce a ovládání je jednoduché a na první poznání zapamatovatelné. Dobrá je i celková viditelnosti informačních hodnot, jako je rychlost či počet ujetých kilometrů.2014 Alfa Romeo 4C

Pod kapotou je zabudovaný nový přeplňovaný čtyřválcový motor o objemu 1742 ccm se systémem přímého vstřikování paliva. Alfa Romeo 4C je malá neřízená střela s 240 koňmi pod kapotou a se 6000 otáčkách za minutu. Maximální rychlost vozu 4C je 258 km/h a zrychlení z nuly na sto zvládne za 4,5 sekundy, což je na italskou kobylu slušná porce.

Alfa Romeo 4C je výbornou ukázkou italského smyslu pro design a auta. Skvělá konstrukce a vysoký výkon z Alfy Romeo 4C dělají jeden z nejlepších vozů, kterých se letos dočkáme na trhu.

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *