Domů / Novinky / 2014 Jeep Cherokee Urbane Concept
2014 Jeep Cherokee Urbane Concept

2014 Jeep Cherokee Urbane Concept

Jeep Cherokee svojí přítomností na letošním autosalonu v Pekingu jen dokazuje to, že Jeep si jde za svým cílem a chce ovládnout co nejvíce na trhu SUV v dnešní Číně, kde se podobné typy vozů stávají hitem. Odhalení nejnovějších novinek a konceptů automobilky Jeep na autosalonu v Pekingu, byl chytrý tah automobilky, která si tak zasloužila o maximální pozornost, ze všech stran.

Koncepce Urban Concept nabízí stylový a luxusní Cherokee, který osloví všechny movité obchodníky v Číně, kteří chtějí zaujmout. Ti totiž touží po kultovním americkém terénním voze, který má charakter a luxusní zázemí, než většina zbylých vozů.

Jeep Cherokee Urbane Concept si získá pozornost i díky novým funkcím, které nabízí a to jak v oblasti exteriéru tak interiéru. Již na první pohled si také všimnete velké orientace právě na Čínský trh a kaligrafické prvky či tradiční čínská okna tak nejsou náhodným výtvorem automobilového designéra.2014 Jeep Cherokee Urbane Concept

Exteriér se velmi povedl a je to skutečná pastva pro oko, vidět všechny ty drobné detaily, které Jeep Cherokee pozvedají toto SUV mezi špičku luxusních vozů na trhu. Černá Steel metalíza evokuje noční život v moderním velkoměstě a společně s půvabem a elegancí působí Urbane Concept dostatečně sexy.

2014 Jeep Cherokee Urbane ConceptInteriér byl opět sestaven na cílový trh a i zde je vidět maximální smysl pro detail se vším co k tomu patří. Tmavá červená kůže Nappa na sedadlech společně s okrasným prošíváním se vám bude jen těžko ignorovat, stejně jako čínská kaligrafie, kterou můžete obdivovat v nášivkách na dveřích. Zapomenout ani nesmíme na podlahové rohože, které opět nabízejí něco z historie kulturní Číny.

Concept vozu Jeep Cherokee Urbane se velmi povedl a můžeme se jen těšit na to, až se zveřejní více zpráv a novinek o tomto jedinečném skvostu, který nově Jeep nabízí ve své nové domovině Číně.

 

 

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *