Domů / Značky / Audi / 2015 Audi A7
2015 Audi A7

2015 Audi A7

Letošní rok je pro Audi velmi rušný. Němci totiž letos uvolňují několik faceliftů a upgradů pro stávající modely. První kdo obnoví svůj vnější a vnitřní obal je Audi A7, které nám naší pozornost upíralo od začátku loňského listopadu a netrpělivě jsme jej vyhlíželi.

Jak se dalo očekávat, změny jsou téměř minimální. Exteriér se změnil jen v pár detailech, to samé interiér. Největší změny se dočkal aktualizovaný informační systém s novým rychlejším procesorem. Další zajímavou novinkou je motorový prostor, který byl rozšířen o pár koníků. Nově budou k dispozici tři diesely a dva zážehové motory.2015 Audi A7

Jak již bylo řečeno, exteriér zůstal víceméně na stejné úrovni, na jaké byl v předchozím modelu. Najde se pár detailů, které dělají A7 trošku čerstvějším vozem. Přední mřížka získala trochu ostrosti na okrajích a společně s vodorovnými pruhy získává vůz na agresivním vzhledu. Dále se dočkalo aktualizace zadní světlo, mírně změněný nárazník a tvar koncovek.

Informační systém v Audi, které získal rychlejší procesor je jednou z mála věcí, které stojí za zmínku. Další je barevné ladění interiéru a nabídka pěti barevných odstínu sedadel. Nové materiály v podobě luxusní kůže a hliníku jsou třešničkou na dortu.

2015 Audi A7Základní verze motoru 3.0 TDI Clean Diesel získal navíc 14 koní a dohromady tak vytvoří skvělých 218 koňských sil. V dalších verzích motorů se dočkáme výkonu až 320 koní, které už vám řádně proženou čupřinu.

Ceny vozidla Audi A7 nejsou ještě řádně stanovený, ale dočkat se můžeme hodnoty kolem 1 300 000 korun.

V nové aktualizované verzi jsme nečekali moc extra změn, které by od základu změnily podstatu Audi A7. Nicméně upgrade motoru a pár drobných změn v podobě přepracovaných světlometů a zadních světel, udrží Audi A7 stále ve světlech reflektorů a bude ho těžké ignorovat proti stejně atraktivním konkurentům ve stejné třídě a cenové kategorii.

 

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *