Domů / Nezařazené / 2015 Infiniti Q70
2015 Infiniti Q70

2015 Infiniti Q70

Nový model Infiniti Q70 se moc nedolišuje od aktuální verze, která byla vydaná v roce 2014. To není nutně špatná věc, pokud si stejně jako my, myslíte, že je Q70 jedním z nejlépe vypadajících vozů ve své třídě.

Velkou novinkou pro Q70 2015 je přidání nových technologií a oznámení dlouhého rozvoru Q70L, vytvořený speciálně k uspokojení čínského trhu. Naštěstí pro nás, se bude Q70L prodávat i zde a tak nemusíte závidět motoristům na druhé straně planety.

Pokud se zaměříme především na vizuální změny nové Infiniti Q70 2015, budou to především změny v osvětlení. Nové žárovky se nacházejí vpředu a vzadu. Zbytek nosu dominuje upravená mřížka a nový přední nárazník zasazen do mlhovek. V boční části, si můžeme všimnout jemné linie, která začíná u přední části vozu a pokračuje až k zadním koncovým světlům. Vše do sebe skvělé zapadá a vytváří to skvělý dojem vozu.2015 Infiniti Q70

Zadní část vozu vás upoutá zploštělým víkem kufru a nárazník, který je o něco štíhlejší a prodlužuje vzhled tohoto výkonného stroje. Chromové detaily jsou roztroušeny po celém vozu a dávají vozu třešničku na dortu.

Interiér Q70 nabízí spousty akcí, které můžete uvnitř vozu vykonat. Tradice ovšem byly zachovány a stále se můžeme těšit ozdobným prošíváním a jemné kůže. Infiniti ovšem pokročil ve výrobě designu interiéru a ušel pěkný kus cesty. Nová kvalitní zpracování a moderní technologie jsou po celém vozu Q70 2015.2015 Infiniti Q70

Komfortně se bude cítit v kabině vozu i člověk s dlouhýma nohama, neboť tvůrci mysleli na vše a tak je opět rozšířen prostor pro nohy. Ochuzeni o skvělý komfort během jízdy nebudou ani spolucestující v zadní části vozu, kde je dostatek prostorů též.

Od designu se přesuneme k čisté technice a výkonu vozu. Pod kapotou se nachází 3,7 litrový motor V-6, který pojme 330 koní a 270 liber-stop točivého momentu. Vše je propojeno automatickou sedmistupňovou převodovkou.

O Makawiel