Domů / Nezařazené / 2015 Lincoln MKC Black Label
2015 Lincoln MKC Black Label

2015 Lincoln MKC Black Label

MKC je nejnovější vozidlo od značky Lincoln a prvního kompaktního crossoveru. Představení proběhlo v roce 2013 na Los Angeles Auto Show, kde sklidilo značný úspěch. Dva motory byly představeny před uvedením na trh a stejně jako Ford i Lincoln nabídne EcoBoost a další produkty Fordu. Pod kapotou se tedy bude nacházet 2 litrový motor s 240 koňmi a též nalezneme 2,3 litrový motor nabízející o pár koní více a to přesně 275 koní. Obě jednotky budou spojeny se šestistupňovou automatickou převodovkou. MKC nabídne novou úroveň luxusu pro produkty Lincoln a balíček Black Label nabídne vysoce kvalitní kůže a rafinované materiály či další designové doplňky o kterých se vám ani nesnilo.2015 Lincoln MKC Black Label

Zevnějšek modelu MKC je skvostný. Vzhled crossoveru je možnost ovlivnit širokou nabídkou exkluzivních barev a kol. Paleta zahrnuje celkem šest barev od černé po stříbrnou až základní živé barvy. Kola budou v nabídce od standardních 19 palcových až po 20 palcová leštěná hliníková kolečka. Na rávku se nachází Lincoln odznáček a též znak modelu MKC, který si všimnete především na zadní části vozu u kufru.

Interiér je místem, kde získává MKC Black Label hlavní pozornost. Nadstandardní materiály a vynikající řemeslné zpracování vám nabídne dostatečné zázemí pro všechny druhy činností, které lze v automobilu vykonávat. Celkem se nabídne MKC ve čtyřech interiérch, které nabídnou různé doplňky a služby navíc. Vybírat tak můžete podle svých preferencí ze standardní verze či si více zaexperimentovat a upravit vše podle sebe, samozřejmě za příplatek.2015 Lincoln MKC Black Label

Jak již bylo řečeno, pod kapotou se bude nacházet jednotka EcoBoost o objemu 2,0 litru či silnější motor EcoBoost s objemem 2,3 litru. Slabší verze zvládne 240 koní a silnější 275. Zrychlení z nuly na sto u slabší verze začíná na 7 sekundách, u silnější se dostaneme o necelou vteřinku pod, tedy za 6 sekund.

Lincoln MKC Black Label vykrošil skvělým směrem. Uvidíme jak se mu tak vysoko nastavenou laťku vydrží udržet a jak moc zaujme na trhu.

 

O Makawiel