Domů / Značky / Volkswagen / 2015 Volkswagen Passat
2015 Volkswagen Passat

2015 Volkswagen Passat

Volkswagen Passat má dlouhou a legendární historii, která sahá až do roku 1974, kdy automobilka představila v USA automobil Dasher. Dasher byl v podstatě stejný jako světový Passat. Quantum nahradil Dasher v roce 1982 a pak konečně přišel Passat do USA v roce 1990.

V roce 2015 k nám míří velmi očekávaná osmá generace Volkswagen Passat, která jezdí na nové platformě MQB. Úprava Passatu se projevila jak na vnější skořápce vozu, tak i v interiéru a máme se vskutku na co těšit. Celý vůz je vybaven řadou zcela nových moderních technologií a bezpečnostních prvků, které vás doslova pohltí.2015 Volkswagen Passat

Stejně jako předchozí verze i nejnovější ročník bude mít k dispozici celou řadu zážehových a vznětových motorů. K dispozici bude i hybridní verze motoru pro všechny ekologické řidiče, kteří chtějí mít elektricky plynné combo pod kapotou.

Nový Passat přináší přepracovaný přední a zadní část vozu s ostřejšími liniemi, které můžeme vidět u populárního Golfu. Přední část díky novým užším světlometům a mřížce vypadá o dost více agresivně. Přestože se jedná o menší úpravu na vozu, veškeré změny se znatelně projevili na celkovém pojetí automobilu a vzhled Passatu je zcela nový.2015 Volkswagen Passat

Stejně působivý je i Volkswagen Passat v interiéru. Nové pojetí kabiny sebou přineslo spoustu pozitivních změn a může se pochlubit velkým množstvím moderních hračiček. Mezi takové vymoženosti patří aktivní informační displej heads-up. V zadní části vozu bude pro spolujezdce připraven zábavní systém, který cestovaní udělá mnohem příjemnějším.

Velkou novinkou pro Passat je zavedení hybridního hnacího ústrojí, které je v dnešní době velmi populární. Tento hybridní motor nabídne 154 koní v podobě benzínového motoru a 107 koní v elektromotoru. Celkový výkon by se měl dostat na 208 koní, což je nejsilnější hybrid Volkswagenu. Kromě zeleného motoru se můžete dočkat i deseti druhů zážehového a vznětového motoru, které nabídnout výkon vozu v rozmezí 118 a 276 koní.

 

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *