Domů / Nezařazené / 2017 Buick Cascada
2017 Buick Cascada

2017 Buick Cascada

První výrobní model vytáhl do světa již v roce 1990. Je to jen pár dní, co se představil nejnovější model Buick |Cascada 2016. Evropané či Australané mohou mít pocit, že tento vůz již někde viděli. Tento pocit je oprávněný, neboť Cascada se prodává již pod značkou Opel, Vauxhall či Holden a to od roku 2013. Přestože nový kabriolet byl odhalen na začátku ledna, bude ještě chvíli trvat, než se zaběhne do plného provozu.

Exteriér

2017 Buick CascadaPřední část vozu na první pohled připomíná vodopád a to především kolem masky a přední mřížky. Není se tedy čemu divit, že Cascada znamená ve španělštině „vodopád“. Design vozu je velmi kvalitní. Krásné linie a dokonalý materiál dělá z vozu luxusní záležitost. Kolem světel se nachází chromovaná část, která ještě více umocňuje styl vozu Buick Cascada.

Interiér

Interiér Buick Cascada je téměř totožný se svým evropským a australským protějškem. Uvnitř vozu se nachází řada jemných a luxusních materiálů, které si zamilujete. Nechybí kůže či kontrastní švy. Vyhřívaná sedadla a volant jsou samozřejmostí. Při cestování v chladnějších místech určitě využijete tento technologický doplněk. V případě, že budete potřebovat větší zavazadlový prostor, máte možnost sklopit zadní sedačky. Což rozšíří kapacitu o několik desítek litrů.

2017 Buick CascadaDále se můžete těšit na nejmodernější technologie a informační systémy, které vám pomohou vylepšit jízdní zážitek s Cascadou.

Hnací ústrojí

V současné době by se pod kapotou Cascady nachází přeplňovaný čtyřválec o objemu 1,6 litru. Celkový výkon je nastaven na 200 koní a 206 liber-stop točivého momentu. V základní verzi je motor spárován se šestistupňovou automatickou převodovkou, která by měla zajistit komfortní zážitek z jízdy. Zrychlení z nuly na sto zvládne Cascada za 7 sekund. Není to nejrychlejší, ale o to tady nejde. Důležitý je pocit z jízdy a chvilky, kdy se budete projíždět po slunném pobřeží Itálie či jiného přímořského letoviska. Buick Cascada 2017 je k tomu přímo stvořená.

O Makawiel