Domů / Značky / Ford / 2015 Ford Everest
2015 Ford Everest

2015 Ford Everest

SUV Ford Everest přichází s větší konkurence schopností, než tomu kdy bylo. Jeho off-road vlastnosti společně s elegantní jízdou na silnici a bohatým vnitřním vybavením nám seslalo samo nebe. Do vybavení jsou zahrnuty nejmodernější technologie, jako je automatické brzdění, kontrola pruhů a další technologie, které se zdají, jakoby vypadly z návratu do budoucnosti.

Vzhled Ford Everest je pěkně chlapecký. Masivní pneumatiky pomáhají udržovat automobil na zemi i při velmi náročném terénu. Přední chromovaná mřížka dává vozu agresivní emoce a umocňuje tak jeho styl. V zadní části je to podobné, opět se zde nachází masivní tvar, který všem dává najevo, kdo je na silnici pánem.

Díky konstrukci vozu a designu se může Everest pochlubit 29 stupňovým nájezdem, který tak značí skutečně všestranné možnosti v off-roadovém světě. Nemluvě o hloubce brodění, která dosahuje úctyhodných 30 cm.2015 Ford Everest

Uvnitř vozu se nachází kabina působící luxusním dojmem. Tři řady sedadel nabídnou prostor pro sedm lidí s možností sklopit dvě řady a získat tak mnohem větší zavazadlový prostor. Na přístrojové desce si všimnete osmi palcové informační obrazovky, která nabízí navigační a informační systém o celém voze. Kromě toho se na desce nachází i široké množství ovládacích tlačítek, které vám umožní mít dokonale pod kontrolou celý vůz.2015 Ford Everest

Střeva vozu nabídnou motor EcoBoost 2,0 l či čtyřválcový diesel 2,2 l nebo silnější pětiválcový diesel o objemu 3,2 litru. Všechny tři verze motoru jsou spojeny s šestistupňovou automatickou převodovkou či šestistupňovou manuální převodovkou. Samozřejmostí je systém, který kontroluje každý pohyb a uměle tak dopuje vůz pohonnými jednotkami podle potřeby.

Díky těmto motorů zvládne Ford Everest sprint z nuly na sto za necelých 8 sekund a maximální rychlost tohoto SUV drobečka je na 190 km/h.

O Makawiel