Domů / Nezařazené / 2015 Lincoln Navigator
2015 Lincoln Navigator

2015 Lincoln Navigator

Je tomu jen pár dní co se Navigator na svém Instagram účtu poprvé podělil o oficiální informace. Lincoln Navigator 2015 nabízí nový vzhled, nový interiér a nové výkonnější a větší motory, které dodají jízdě nový pocit svěžesti.

Jedny z prvků, které se v novém Lincoln Navigatoru objeví je křídlo, přední mřížka, luxusní kožená sedadla a další různé vymoženosti pro hračičky. Stejně jako tomu bylo u předchozích verzí, i tento model bude mít v nabídce standardní a prodlouženou verzi a v showroomech se začne objevovat na začátku podzimu.2015 Lincoln Navigator

V roce 2015 bude Navigator těžit především z nového pojetí vzhledu vozu. Uhlazenější křivky nabízejí výraznou přední mřížku, nová LED světla, velká kola, na které jsme u těchto obřích SUV zvyklí a křídlo, které se postará o dokonalý přítlak během jízdy.

Interiér se může pochlubit luxusem, moderním pojetím a nejnovějšími technologiemi, které se postarají o pohodovou, bezstarostnou jízdu. V kabině vozu se může ubytovat až osm osob, což už připomíná spíše menší autobus než prostorné SUV. Na všech sedadlech se můžete dočkat ultra-luxusní kůže, loketních opěrek s kontrastním prošíváním a velkým přehledným displejem uprostřed středové konzole.

2015 Lincoln NavigatorPro modelový rok 2015 se Lincoln rozhodl zaměnit starý motor 5,4 V-8 za více výkonný a úsporný přeplňovaný motor 3,5 litru s EcoBoost motorem. V motoru se ukrývá 370 koní a 430 liber-stop točivého momentu. Motor skvěle funguje s kombinací šestistupňové automatické převodovky, která posílá výkon na zadní nebo na všechny čtyři kola v závislosti na konfiguraci, kterou si vybere řidič.

Nový Lincoln Navigator 2015 nabízí veškeré potřebné změny, které se v moderním SUV očekávají. Nyní je konkurence schopný proti ostatním SUV vozům. Díky aktualizovanému vzhledu, luxusnímu interiéru, lepšímu výkonu a menší spotřebě se Navigator dostane na výsluní začátkem podzimu.

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *