Domů / Nezařazené / 2015 Ram ProMaster City
2015 Ram ProMaster City

2015 Ram ProMaster City

Je tomu již několik dnů co Ram Trucks ohlásil příchod nového produktu na trh a tím je Ram ProMaster City 2015. Toto zcela nového vozidlo, má však velkou část svých kořenů ve Fiatu Doblo, které se stalo čestným vzorem. Fiat byl představen v roce 2000 a druhá generace se ukázala světu v roce 2010. Nyní je na světě třetí generace a skok do všech koutů světa je logický krok jak se ohřát na slunci.

Přestože Ram ProMaster City je stále tajuplným vozítkem, o kterém se neví cena či spotřeba paliva, můžeme již předem s jistotou říci, že zatočí hlavou všem drobným a středním podnikatelům, kteří potřebují poskytovat kvalitní služby po celé zemi.

ProMaster City se neliší moc od svého kolegy s výjimkou velkého loga na předním nárazníku. Parametry Fiatu Doblo, jsou hodně patrné, jako jsou vysoké světlomety, šikmá kapota si podsaditý přední převis.2015 Ram ProMaster City

Světla jsou jednou z věcí, které ukazují jak Ram či Fiat u své práce přemýšlí. Pro malého živnostníka či řemeslníka, který má těžký život plný narážení do věcí a odvoz věcí jistě ocení minimální šanci na rozbití předních či zadních světel. Pořizovací cena na nové nárazníky či mřížku je mnohem nižší než pro dva světlomety.

2015 Ram ProMaster CityZadní dveře jsou branou do velkého prostoru, kam se vejde nepřeberná škála věcí. Dveře jsou rozděleny v poměru 60/40 a mohou být otevřeny v 90 a 180 stupních pro snadný přístup. Dalším plusem je široké přední sklo a šikmé kapuce, které vám zajistí široký rozhled i ve stísněných prostorách. Poslední třešinkou na dortu jsou pak velká zrcátka, která perfektně kontrolují prostor za autem.

Uvnitř automobilu Ram ProMaster City najdeme spousty funkcí a to nejen v té nejdražší variantě vozu. Palubní deska nabízí velký komfort pro řízení celého podniku a informační systém se postará o všechny potřebné věci, které během jízdy můžete potřebovat.

ProMaster City nabídne 178 koní při 6400 otáčkách za minutu a 174 liber-stop točivého momentu při otáčkách 3900 za minutu. ProMaster City vyhrává na plné čáře ve srovnání s čísly, které nabízí konkurence.

Ram ProMaster City je solidní vůz, který vám poskytne dostatečný servis a komfort pro vás byznys ať už jste kdekoliv.

 

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *