Domů / Nezařazené / 2015 Aston Martin V8 Vantage GT
2015 Aston Martin V8 Vantage GT

2015 Aston Martin V8 Vantage GT

Pokud máte rádi vozidla automobilky Aston Martin, tak právě nyní byste měli zbystřit. Dnes si totiž představíme jedno speciální vozidlo, se kterým automobilky nedávno vyšla na světlo světa. Luxusní vůz ponese název V8 Vantage GT a stejně jako Euro-spec N430, se bude nabízet v provedení kupé či roadster. Aston Martin se rozhodl, že bude potěšením pro každého automobilového nadšence, tak nabízí tento vůz ve speciální edici, která ponese podstatně nižší cenu ve srovnání se standardním V8 Vantage.

Z dálky vám bude V8 Vantage G připadat jako běžný model Aston Martin, který ovšem vlastní milovníky designu a barev. Postupně se, ale váš dojem bude měnit s tím, jak blíže se k samotnému vozu dostanete. Začnete si všímat tmavých detailů, jako je černé lemování kolem světlometů, zadních světel a bočních oken. Společně se sadou kol z lehké slitiny v grafitové barvě a zatemněnou mřížkou pak celý vůz vytváří dokonalý živý organismus luxusního pojetí.2015 Aston Martin V8 Vantage GT

Díky tomu, že vůz je inspirován podle závodního vozu Vantage GT4, rozhodl se Aston Martin ukázat své bohaté motoristické odvětví v pěti speciálních uniformách, které přímo padnou na tento luxusní vůz. Barevné pojetý začíná u Alloro Green se žlutým nádechem, dále je tu Mariana Blue, Jet Black, Silver a Skyffal Speedway White.

2015 Aston Martin V8 Vantage GTVantage však není jen obalený v cukru, ale i uvnitř nabízí něco z obou světů. Všimnout si můžete propracovaných uhlíkových prahů či řadící páky. Kůží potažený volant, který je dodávaný v kontrastním prošívání a spoustu dalších luxusních doplňků, které vytvářejí celou atmosféru tohoto nádherného vozu.

Výkon V8 Vantage GT zvládne sprint z nuly na sto za 4,6 sekundy a jeho maximální rychlost se zastaví na 305 km/h. S motorem, který má 430 koní a 361 liber-stop točivého momentu je to jasný signál, že se nenechá lehce zahanbit. Ceny vozu začínají na 99 900 dolarů, což je zhruba o 20 000 dolarů méně než standardní model. Přestože to není zrovna za hubičku, je to velmi slušná cena v poměru k výkonu.

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *