Domů / Značky / Toyota / 2015 Toyota Camry
2015 Toyota Camry

2015 Toyota Camry

Toyota se vrací zpět ze záhrobí a nabízí nový svěží vůz Toyotu Camry, která dělá jízdu zábavnější, pohodlnější a přitažlivější na první pohled. Nový interiér s lepších materiálů, šikovná bezdrátová nabíječka či vynikající středová konzole je jedna z mála věcí, které Camry staví do čela nejzajímavějších vozů pro rok 2015. Přestože poslední aktualizace pro Toyotu Camry proběhla před dvěma lety, automobilka nelení a opět vylepšuje svůj luxusní sedan.

Přestože se mnoho věcí na Camry nezměnilo, vypadá mnohem lépe a více fresh než předtím. Camry se může pochlubit aktualizovaným vzhledem, tak novým druhem motoru, který bude k dispozici pro všechny milovníky závodních okruhů či nižší spotřeby.2015 Toyota Camry

Camry 2015 má ve velké míře přepracovaný exteriér a jediné co zůstalo v původním stavu je střešní panel. Nárazníky, panely dveří, kapota, zadní část či kola, to vše je nové a přepracované. Na přední části vozu vás zaujmou především nové LED světlomety, které jsou vytvořeny ve 3D se spoustou detailů. Duální výfuky můžete spatřit v zadní části vozu a vše skvěle ladí dohromady. Sportovnější vzhled čerpá především z malého spoileru umístěného na víku u zavazadlového prostoru. Spoiler z vozu dělá stylovější a luxusnější dojem.

2015 Toyota CamryInteriér vás okouzlí na první pohled. Uvnitř Camry je vše kompletně nové, pokud jste tedy již neseděli v Highlander 2015. Materiál použitý v autě je více luxusnějších, kvalitnější a pohodlnější než v předchozí verzi. Všimnout si můžete především jemných detailů v podobě francouzského stehu či zvýrazňující osvětlení v kabině vozu.

Hnací ústrojí může nabídnout až tři druhy motorů. Standardní 2,5 litrový čtyř válec, prémiový 3,5 litrový motor V-6 a hybridní model 2,5 litrů. Základní model 2,5 litrový čtyř válec zvládne utáhnout 178 koní a 170 liber-stop točivého momentu. Silnější verze utáhne až 268 koní či 248 liber-stop točivého momentu.

Toyota Camry má výrazné zlepšení ve všech směrech a především na správných místech. Zlepšení jde snadno vidět a vnímat. Teď se jenom těšit na první projížďku v tomto zajímavém luxusním voze.

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *