Domů / Novinky / 2015 Volkswagen Jetta
2015 Volkswagen Jetta

2015 Volkswagen Jetta

Úspěch Volkswage Jetta je nepochybný. Koneckonců ne nadarmo je to jeden z nejprodávanějších VW vozů. Po autosalonu v New Yorku to bylo trochu zklamání, že v roce 2015 Jetta neplánuje žádné větší vylepšení, jak jsme doufali. Volkswagen se však z ničeho nic rozhodl klást všechen důraz na svého živitele a pokračovat v cestě, že Jetta je její jednička.

V exteriéru pro verzi Jetta 2015 se toho moc nezměnilo. Spíše se jedná o drobné detaily, které jsou sotva viditelné, pokud se nepodíváte zblízka. Naštěstí jsme měli možnost se podívat na všechny drobné změny, včetně několika aerodynamických změn v přední části vozu a na víku zavazadlového prostoru.

2015 Volkswagen Jetta

Boční linie zadního víka zavazadlového prostoru se pomalu pouští dolů a je to asi největší znatelná změna na voze. Volkswagen také přebudoval logo VW na Jetta, který zase tolik rozruchu nedělá. Další přidanou vychytávkou, jsou nové volitelné xenonové světlomety s LED svícením uspořádanými do tvaru písmene L. Na jiné změny jsme pro verzi Jetta 2015 nezaznamenali, ale stále vypadá dobře.

2015 Volkswagen JettaV interiéru se můžeme dočkat klasické německé preciznosti. Zatímco celkový vzhled interiéru vypadá do značné míry stejný, ale Volkswagen přidal menší změny na střední a vysoké liště, včetně zarámovaných budíků v chrom-lemované trubce. Kromě této menší úpravě se můžeme dočkat multifunkčního volantu, nastavitelných odvzdušňovačů a dalšího standardního vybavení u vozů této třídy.

Síla, která je ukrytá pod kapotou nové verze Jetta nabízí více potenciálů najednou. První verze motoru nabídne 1,8- litrový přeplňovaný čtyřválec, který produkuje na 170 koní a 184 liber-stop točivého momentu. Nový motor 2,0 TDI nabídne účinný rating až o 45 mpg než tomu bylo 2014.

Co se týče cen pro novou vlnu Jetty, můžeme počítat nejnižší ceny od 350 000 až k 600 000 korun, podle toho jakou výbavou se rozhodnete potěšit.

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *