Domů / Nezařazené / 2015 Volvo XC90
2015 Volvo XC90

2015 Volvo XC90

Volvo XC90 je jedním z nejprodávanějších a nejoblíbenějších modelů od švédské značky. Od svého prvního výjezdu z výrobní haly v roce 2002, bylo Volvo XC90 chváleno na všech frontách. Ať už se jedná o zpracování materiálu, bezpečí během jízdy, pohodlí a spousty dalšího. Navzdory výborným funkcím se toho za posledních 12 let v XC90 moc nezměnilo a na autu se začíná projevovat jeho věk. Aktualizace v roce 2007 přinesla jen několik málo úprav, které doplnily vrásky. Zcela nová, druhá generace Volva XC90 přichází až nyní.

Interiér se dočkal kompletního přepracování, základní platforma je také zcela nová a Volvo tím udělalo obrovský skok kupředu. Nemluvě o motorech, které mají být nejlepší ve třídě. Pro všechny milovníky tohoto crossoveru nebo rodinné ochránce to musí být vánoce.2015 Volvo XC90

Druhá generace Volva XC90 je na míle daleko od svého předchůdce pokud jde o styl. SUV je stále rozpoznatelné, ale v novém kabátě nastavil sakra vysokou laťku. V přední části exteriéru jsou patrné známky první generace. Světlomety jsou o trochu ostřejší a užší. Podobné je to i u nárazníku, který je sjednocen do jednoho kusu. V zadní části se dočkáme tradičních konvových světel. Z boku se opět naskytne tradičnější pohled, který je nám dobře znám. Nový objemnější vzhled XC90 celému vozu prospěl a je to prostě bomba.2015 Volvo XC90

Interiér je nejhezčí a nejluxusnější, který se na trhu s SUV a v současném Volvu vyskytuje. Jemné polstrování, kůže nappa po celé kabině, ohromná deska, nejmodernější informační technologie a spousty dalších faktorů, které opět posouvají XC90 na vrchol.

Pod kapotou se bude nacházet 2,0 litrový motor, který zvládne utáhnout 400 koní a 472 liber-stop točivého momentu. Další informace se objeví až v průběhu roku. Jedno je však jisté. Poté co se dostane XC90 2015 do ostrého prodeje, strhne se mela.

O Makawiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *